Welcome on board
2018. szeptember 09. írta: Tudatos Hedonista

Welcome on board

Huszonévesnek lenni egy örökös harc, kemény küzdelmekkel járó folyamat, út az igazi felnőtt lét felé, éveken keresztül a nagy betűs élet lapujában való álldogálás.

 

A tömegkommunikáció többnyire leragad annál a sekélyes véleménynél, miszerint az Y és Z generáció képviselői lusták, türelmetlenek, akaratosak és felszínesek. Tény, hogy merőben különböznek az előző nemzedékek életritmusától, igényeitől és mentalitásától. De miért nem foglalkozik a közvélemény inkább azzal, hogy a mai fiatalság miképp birkózik meg a felgyorsult világgal, hogyan próbál alkalmazkodni a rohamosan változó körülményekhez? 
Rám is jellemző a ,,mindent ide most azonnal" attitűd, de mégis kiegészítve némi türelemmel, na meg persze szorgalommal és vasfegyelemmel. Ha valamit el akarok érni, akkor teszek is érte, az erőfeszítés pedig az esetek nagy részében megtérül. Azért vállalkoztam ennek a jelentős társadalmi problémának a körüljárására, mert úgy érzem, jártas vagyok a témában, nem ismeretlenek számomra a kapunyitási pánik okozta tünetek. Blogomban minden olyan témát körbe fogok járni, amely egy huszonéves fiatal felnőtt nő életében előfordulhat: álláskeresés, párválasztás, lakhatás, karrier-kérdés, testképzavar és többi. Emellett hetente novellák publikálásával is készülök, amelyekben különböző élethelyzeteket dolgozok fel. 
Szükség van egy őszinte hangra, aki tabuk nélkül ossza meg a közönséggel saját tapasztalatait, ezzel bátorítva a sorstársait. Nem vagy egyedül!
Ha magadra ismertél, kövess bátran egy valódi hús-vér embert - filter nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatoshedonista.blog.hu/api/trackback/id/tr3014230699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.